Zittende huurders en (koop)starters krijgen het aanbod een voor verkoop geselecteerde huurwoning te kopen. Zittende huurders van een voor de verkoop geselecteerde woning ontvangen automatisch een aanbiedingsbrief. Als zij niet geïnteresseerd zijn in de aankoop van de woning verandert er voor hen niets. Zij kunnen de woning gewoon blijven huren en Woningstichting Gouderak onderhoudt de woning zoals gebruikelijk.

De woningen die geselecteerd zijn voor de verkoop en na mutatie vrij komen worden aangeboden aan:

  • Starters in de leeftijdscategorie 18 tot 30 jaar en (koop)starters in de kern Gouderak met een maximum gezamenlijk bruto jaarinkomen tot € 47.500,-, waarbij starters de voorkeur hebben.
  • Starters in de leeftijdscategorie 18 tot 30 jaar en koopstarters die gedurende de voorgaande tien jaar ten minste zes jaar onafgebroken inwoner zijn geweest of die in het verleden minimaal tien jaar onafgebroken inwoner zijn geweest van Gouderak.
  • Starters in de leeftijdscategorie 18 tot 30 jaar en (koop)starters binnen de K5 met een maximum gezamenlijk bruto jaarinkomen tot € 47.500,-, waarbij starters de voorkeur hebben.


De notaris bepaalt vooraf via loting de volgorde van de kandidaten. Woningstichting Gouderak behoudt zich het recht voor de toewijzingsregels aan te passen.


Het actuele aanbod

Als er woningen te koop zijn, vindt u het actuele aanbod op deze website en op Funda. Namens Woningstichting Gouderak bemiddelt Van Egmond Makelaardij bij de verkoop. Dus als u interesse heeft, kunt u contact met hen opnemen via (0182) 355 788. U kunt zich ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden om het actuele aanbod per email te ontvangen.


Meer informatie
Meer informatie over de Koopgarantregeling en de procedure bij aankoop van een woning vindt u in de brochure over Koopgarant.

Contact

Woningstichting Gouderak 
Kranepoort 4a

2831AK Gouderak
 
 tel icon 088 022 59 00
 
 email icon Mail ons
 
 reperatie icon Reparatieverzoek
 

Nieuws